Minőségpolitika

„MEGGYŐZŐDÉSÜNK, HOGY MINDEN, AMIT A SZOLGÁLTATÁSI MINŐSÉG NÖVELÉSÉVEL PARTNEREINK ÉRDEKÉBEN TESZÜNK, EGYIK BIZTOSÍTÉKA VÁLLALKOZÁSUNK MŰKÖDÉSÉNEK ÉS VERSENYKÉPESSÉGÉNEK!”

 

CÉLUNK A MEGBÍZHATÓ, JÓ MINŐSÉGŰ SZOLGÁLTATÁS FOLYAMATOS FENNTARTÁSA, ÜGYFELEINKKEL HOSSZÚTÁVÚ KAPCSOLATOK KIALAKÍTÁSA.

A Bodnár és Társa Kft. vezetői és dolgozói a gépi földmunkák, valamint a gépkarbantartás, és –javítási tevékenységek végzése során mélyen és következetesen elkötelezettek abban, hogy a partnerek igényei szerinti legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsák.

A vezetőség minőség iránti elkötelezettségének a minőség-és környezettudatos magatartásával példát mutatva kíván hangsúlyt adni, ezért kiépíti és bevezeti az MSZ EN ISO 9001: 2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert, amelynek alapvető célkitűzéseit és fejlesztési irányait az érdekelt felek elégedettségének reális értéklelése alapján határozza meg.

A Bodnár és Társa Kft. vezetősége lehetővé teszi, hogy minden személy, aki a szolgáltatásban közreműködik, megismerje a cég minőségpolitikáját, alapvető céljait, és elvárja, hogy napi tevékenységüket ennek megfelelően végezzék.

A vezetőség minden alkalmazottat támogat abban, hogy a korszerű ismereteket elsajátítsa, illetve szakértelmével és gyakorlati tapasztalataival a szolgáltatás minőségének emelését elősegítse.

Természetes igényünk és törekvésünk a hibátlan munkavégzés, az esetleg mégis előforduló hibákat javítjuk, elemezzük, és intézkedünk ismételt előfordulásuk megelőzésére.

Technikai feltételeinket, munkagépeinket, járműveinket folyamatosan korszerűsítjük és az igényeknek megfelelően fejlesztjük.

Szakmai múltunk és jelenünk alapján politikánkat, céljainkat hosszútávra tervezzük, ezzel kívánunk jelenlegi és leendő munkatársainknak stabil megélhetést biztosítani, partnereink számát és elégedettségét növelni.

A követelmények teljesítését a vevői igényekkel összhangban valósítjuk meg. A megvalósítás során igénybevett beszállítóinkkal, alvállalkozókkal hosszú távú, kölcsönös előnyöket biztosító partnerkapcsolatok kialakítására törekszünk, amelynek során a megfelelő minőség, határidő a fő szempont.

Alapelvünk, hogy a társadalmi elvárásokat megtestesítő törvényeknek, jogszabályoknak, egyéb rendeleteknek minden tekintetben eleget tegyünk, különös tekintettel az épített környezet biztonságára és védelmére.

 

Bodnár József

Ügyvezető